Torkad Aubrac Nötköttsgryta - Skivad Aubrac Nötkött utan Nitrit
Torkat Aubrac-nötkött skuret i tunna skivor i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XL-versionen, Marmiten på 300g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Marmiten med torkat Aubrac-nötkött förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, kallas det torkade Aubrac-nötköttet även bresaola, cecina, eller grisonkött beroende på recept och regioner, och följer det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: nötkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från stycken som kommer från nötköttets lår, det torkade nötköttet som tillverkas i vår verkstad erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkugnar genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand.
Ursprung: Laissac, Aveyron
Vikt: 300g
Hållbarhet: 2 till 3 månader